Wanneer is Pop Meets Classic?

Op vrijdag 30 september

Waar is Pop Meets Classic?

Strandboulevard West – Harderwijk

Kan ik met de boot komen?

Het is mogelijk om met een eigen boot het concert te bezoeken. Je dient je hiervoor aan te melden. In verband met beperkte ruimte voor boten kent de organisatie de toegangsbewijzen toe na de sluitingsdatum van de aanmelding. Het is dus niet vanzelfsprekend dat je na je aanmelding een toegangsbewijs krijgt.

Aanmelden kan via deze link

Zijn er openbare toiletten aanwezig?

Ja, er zijn tijdelijke toiletten aanwezig

Wordt er drank verkocht?

Ja, er zullen licht alcoholische dranken worden verkocht op de kade.

Kan ik eigen consumpties meebrengen?

Nee, eigen consumpties zijn op de kade niet toegestaan. Open vuur is verboden. Op de boten of in het publiek mogen dus geen barbecues worden aangestoken. Houdt er rekening mee dat schippers niet meer dan 0,5 promille alcohol in het bloed mogen hebben; dit komt overeen met ongeveer twee glazen bier of wijn.

Heeft u een bootplek toegewezen gekregen, dan is het mogelijk uw eigen consumpties mee te brengen

Zijn er zitplaatsen?

Op de kade zullen alleen staplaatsen zijn.

Waar kan ik tickets kopen?

Klik hier om uw tickets te bemachtigen.

Waar kan ik parkeren?

U kunt uw auto parkeren in de Houtwal Parkeergarage. Wij adviseren u met de fiets te komen en deze kunt u parkeren op de Stille wei.

Wat is Pop Meets Classic?

Op 30 september 2022 kent Harderwijk zichzelf een muzikaal watermerk toe onder de titel Pop Meets Classic. De historische vissersstad tovert haar trots, de haven, namelijk om tot een uniek podium waar een groots orkest bekende artiesten omlijst. Waar verschillende muziekstromingen elkaar ontmoeten en versterken. Waar bekende songs melodisch, gedurfd en verpletterend een overtreffende trap toegekend krijgen. Ofwel, op vrijdag 30 september schrijft Harderwijk historie met dit waanzinnige concert dat uitzonderlijk is, maar zo vanzelfsprekend in het hart van Harderwijk. 

Is er toegang voor mindervaliden?

Zowel de mindervalide bezoeker als de begeleider kunnen naar het mindervaliden-platform. Het platform is een toegankelijke plek waar gezeten kan worden en deze plek wordt speciaal gereserveerd.

Stuur even een mail en meld je aan

In de week voorafgaand aan het concert nemen we contact met je op over parkeren en de locatie van het platform. Je kunt per order maximaal 4 mindervaliden-kaarten bestellen.

Heeft de organisatie een evenementenvergunning?

Ja, de gemeente Harderwijk heeft de vergunning verleend.

Ik woon aan of rondom Strandboulevard West, zijn er zaken waar ik rekening mee moet houden?

Ik woon aan of rondom StrandBoulevard West, zijn er zaken waar ik rekening mee moet houden?

Indien u woont rondom de Strandboulevard West dan heeft u een informatiebrief ontvangen en als u toch in contact met de organisatie wilt komen kan dat via e-mail.

Wat zijn de huisregels:

Onderstaande regels zijn opgesteld in samenwerking met de gemeente Harderwijk en onze beveiliging:

 • Om de veiligheid te waarborgen en het evenement goed te laten verlopen, dienen instructies van de organisatie, beveiliging, verkeersregelaars en politie te allen tijde te worden opgevolgd.
 • Uit veiligheidsoverwegingen is de organisatie bevoegd uw aanwezige bagage te inspecteren.
 • Ga verantwoord om met alcohol.
 • U dient gebruik te maken, indien nodig, van de toiletvoorzieningen op de kant.
 • Wij vertrouwen erop dat u en uw gasten zich dusdanig gedragen dat het plezier van anderen niet wordt verstoord.
 • Het is verboden afval op de kade achter te laten. 
 • Commerciële activiteiten, waaronder verkoop van zitplaatsen op boten of verkoop van eten en drinken is niet toegestaan binnen het evenementen gebied.
 • Open vuur is verboden. Op de bootjes of in het publiek mogen dus geen barbecues, kaarsen of vuurwerk – waaronder ‘sterretjes’ – worden aangestoken. Ook elektrische barbecues zijn niet toegestaan vanwege de mogelijke brandlucht/ rook die vrij kan komen en de paniek die dat kan veroorzaken.
 • Het is verboden om eigen geluidsinstallaties mee te nemen/aan te zetten. Dus ook na afloop van het concert en bij het verlaten van het evenemententerrein.
 • U mag zelf geen stoelen meenemen.
 • Met betrekking tot drugsgebruik geldt een zerotolerancebeleid.
 • Pop Meets Classic is om 22:15 uur afgelopen. Bij het verlaten van het evenementen gebied dienen aanwijzingen van de organisatie, beveiliging, verkeersregelaars en politie te allen tijde te worden opgevolgd.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden te allen tijde aan te passen om de veiligheid van eenieder te waarborgen en het evenement goed te laten verlopen. U kunt hierbij denken aan eventueel verscherping van de coronamaatregelen waardoor wij als organisatie op elk ogenblik uw bezoek moeten aanpassen/annuleren.

Heeft u straks een bootticket dan gelden er extra algemene voorwaarden. Op de aanmeldingspagina voor boten kunt u deze voorwaarden lezen.